Dogodki RCIKT

Spodaj lahko vidite prihajajoče dogodke in se na njih tudi prijavite

Koledar dogodkov

<< Maj 2023 >>
ptsčpsn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Dogodki

Varovanje zasebnosti

RC IKT d.o.o. (v nadaljevanju RC IKT) se zavezuje, da bo varoval zaupnost podatkov (zasebnost) uporabnikov spletnega nastopa podjetja RC IKT, svojih strank, sedanjih in morebitnih bodočih poslovnih partnerjev. Zbrane podatke bomo uporabili, da bi opravili storitve, ki jih nudimo, in vam zagotovili pozitivno izkušnjo pri poslovanju z RC IKT in uporabi spletnega mesta.

 

Spoštujemo zaupnost vaših podatkov (vašo zasebnost), zato bomo storili vse potrebno, da jo zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

 

Spodaj navajamo načine online zbiranja podatkov in njihovega procesiranja v RC IKT:

 

 • Izjava o varovanju zaupnosti podatkov (zasebnosti)
  Pod nobenim pogojem ne bomo brez vašega izrecnega dovoljenja prodali, posredovali, prenesli ali posodili vaših osebnih oz. poslovnih podatkov tretji osebi, razen v primeru, če bi to od nas zahtevale pravne oblasti. Podatkov ne bomo uporabili v namen, ki bi kakorkoli škodoval vam ali drugi vpleteni osebi. Vaših podatkov prav tako ne bomo uporabili za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen če boste tako zahtevali in to možnost tudi potrdili na registracijskem obrazcu ali katerem drugem obrazcu na spletni strani RC IKT. Zaupnost vaših podatkov (zasebnost) ne bo kršena v nobeni obliki.
 • Prijava na e-časopis
  Z registracijo na naši strani boste lahko prejemali tudi RC IKT mesečni e-časopis, ki prinaša predvsem vsebine na temo delovanja razvojnega centra in njegovih novih storitev, ki jih nudimo za vas. Podatkov ne bomo posredovali drugim oglaševalcem ali prodajalcem, razen če nam tega ne boste sami dovolili.
  Registrirani uporabniki lahko kadarkoli prekličejo svojo registracijo. Če in ko odpovejo registracijo, ne bodo več prejemali RC IKT e-sporočil. Zaupnost vaših podatkov (zasebnost) bomo zaščitili v okviru te izjave o varovanju zaupnosti tudi v primeru, če se boste odločili za preklic registracije.
 • Odjave
  Uporabniki spletne strani se lahko kadar koli odjavijo od prejemanja RC IKT e-časopisa in drugih promocijskih sporočil. To lahko storijo, s klikom na povezavo odjavi se iz e-časopisa v e-sporočilu.
 • Uveljavljanje določil o varovanju zaupnih podatkov (zasebnosti)
  Zaposleni v RC IKT, ki imajo dostop do podatkov o strankah, so dolžni upoštevati ta določila o zaupnosti podatkov (zasebnosti). Vsak zaposleni, ki bi kršil ali zlorabil pravila zaupnosti (zasebnosti), bo podvržen disciplinskim ukrepom, vključno z odpovedjo dela ali celo s kazenskimi posledicami.
 • Dnevniške datoteke (log datoteke)
  Uporabljamo IP naslove za analizo trendov, upravljanje strani, sledenje gibanja uporabnikov in zbiramo demografske podatke. IP naslovi niso povezljivi s podatki, po katerih bi lahko osebno identificirali uporabnike.
 • Povezave
  Ta spletna stran vsebuje povezave do drugih strani. Zavedati se morate, da RC IKT ni odgovoren za določila o zaupnosti podatkov drugih strani. Našim uporabnikom svetujemo, naj zavestno zapuščajo našo stran in si preberejo določila o zaupnosti (tajnosti) drugih strani. Ta določila o zaupnosti podatkov (zasebnosti) se nanašajo samo na podatke, ki smo jih zbrali na tej spletni strani.
 • Pristojnost
  Če imate vprašanja, težave ali pritožbe glede določil o zasebnosti, nam to lahko sporočite na naslov:

 

Razvojni center za informacijske in komunikacijske tehnologije, d.o.o.  (RC IKT d.o.o.)
Ljubljanska cesta 24a, SI-4000 Kranj, Slovenija
T: +386 4 2073500
info@rcikt.com
www.rcikt.com
Splošni pogoji uporabe