Posvetovalnica

slika skupnost

Smart:up Inkubator omogoča brezplačno svetovanje in mentoriranje ter orodja za poslovno načrtovanje. Svetovalci z dolgoletnimi izkušnjami pomagajo vsem, ki razmišljajo in delujejo v podjetništvu:

  • osebno svetovanje pri razvoju poslovnih idej, modelov in načrtov,
  • pomoč pri navezovanju kontaktov,
  • pomoč pri razpisnih prijavah in administraciji projektov,
  • informiranje o novostih povezanih s podjetništvom,
  • posredovanje pri mentoriranju.

Izbrana podjetja imajo dostop do mentorjev preko programov Iniciative Start:up Slovenija. Mentorji skupaj s podjetniki iščejo odgovore na konkretne izzive in niso samo v vlogi svetovalca, temveč tudi aktivno sodeluje pri implementaciji sprejetih odločitev in dogovorjenih dejavnosti. Mentorji se odlikujejo po tem, da so v dosedanji poslovni poti sami ustanovili ali vodili mlade, tehnološko orientirane družbe in si pri tem nabrali dragocene izkušnje, ki jih sedaj delijo s mladimi in manj izkušenimi podjetniki.

[/vc_column_text] [/vc_column] [/vc_row]

Iniciativa Start:up Slovenija, katere član je tudi RC IKT Tehnološki park Kranj, ima skupino 150 skrbno izbranih poslovnih mentorjev, ki so se v praksi izkazali z odličnimi rezultati. Seznam mentorjev si poglejte tukaj.

Portal Center poslovnega načrtovanja na enem mestu združuje celovito bazo znanja in orodij za izgradnjo start-up podjetja, kjer izstopa mednarodno primerljiva aplikacija za poslovno načrtovanje, ki podjetnikom zelo olajša izziv izdelave finančnih projekcij start-up podjetja. Poleg orodja so na voljo še priročniki, video napotki ter drugi koristni materiali in gradiva.