Dogodki RCIKT

Spodaj lahko vidite prihajajoče dogodke in se na njih tudi prijavite

Koledar dogodkov

<< Maj 2023 >>
ptsčpsn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Dogodki

Dodatna ponudba

Dodatnaponudba
Fitnes
Vrtec
Parkirisce

V prostorih IKT parka že tri leta delujejo:

otroški vrtec Dobra Lučka

vadbeni center X-Gym

BITCAFFE

S restavracija z mini marketom

Za potrebe članov RC IKT lahko poleg lastnih učilnic in predavalnic, zagotovimo ugoden najem le teh tudi v Izobraževalnem centru Iskratela .

Predavalnice imajo standardno opremo vključno s PC, platnom, projektorjem in tablo.

Cene najema sejnih sob in predavalnic si lahko ogledate na našem ceniku.

Parkirni prostor

Na lokaciji Kranj – Labore neposredno ob poslovnih prostorih razpolagamo s 120 plačljivimi zunanjimi parkirnimi mesti. Na vzhodni strani objekta pa je možno parkirati na večjem številu brezplačnih parkirnih mestih.

V bližini RC IKT

V Kranju, v bližini RC IKT se nahajajo izobraževalne inštitucije – valilnice mladih z idejami in visokotehnološka podjetja različnih industrij – potencial za medsebojno sodelovanje. Kranj in njegova okolica na Gorenjskem našim članom, partnerjem in gostom ponuja pestro izbiro športnih in turističnih aktivnosti za dobro počutje tudi v njihovem prostem času. V bližini RC IKT so na voljo namestitvene zmogljivosti. RC IKT v Kranju je lociran praktično v središču Slovenije in s svojo idealno lego slovenskim in tujim podjetjem ter podjetnikom zagotavlja zelo dobre logistične in avtocestne povezave znotraj Slovenije in pri dostopu do sosednjih držav (Avstrija, Italija, Hrvaška, Madžarska). Z avtomobilom samo 15 min oddaljeno letališče Brnik zagotavlja enostavno in hitro povezavo z državami Evropske unije in po svetu.

Za več informacij nas kontaktirajte