Dogodki RCIKT

Spodaj lahko vidite prihajajoče dogodke in se na njih tudi prijavite

Koledar dogodkov

<< Maj 2023 >>
ptsčpsn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Dogodki

Pogoji uporabe

Vse zapise na teh straneh je pripravila družba Razvojni center za informacijske in komunikacijske tehnologije, d.o.o. (RC IKT d.o.o.). Dostop do te strani (www.rcikt.com) in njeno uporabo zagotavlja RC IKT d.o.o. (v nadaljevanju RC IKT), pod naslednjimi pogoji:

 

Uporaba www.rcikt.com

 

Vse informacije in podobe, vsebovane na teh straneh, so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.
Lahko so reproducirane izključno v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji mora biti kot vir naveden RC IKT, (Kopiranje, reprodukcija, objava, download, prenos …).

 

Omejitev odgovornosti

 

Vsebina strani je informativnega značaja, zato RC IKT ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli morebitno škodo, ki bi obiskovalcu nastala kot posledica uporabe informacij na spletnih straneh.

Prav tako si pridržujemo pravico, da bralce napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

RC IKT bo pri oblikovanju teh spletnih strani skušal zagotavljati ažurnost in točnost podatkov vsebovanih na teh spletnih straneh, vendar za njihovo točnost in celovitost ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

RC IKT si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila.

Spletne strani RC IKT vsebujejo tudi povezave do drugih fizičnih in pravnih oseb, za katere ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo delovanje in vsebino.

 

Pravila uporabe forumov

 

Z objavo informacij ali uporabo forumov, ki so vam na voljo na tem spletnem mestu ali preko njega, soglašate, da ne boste vanje prenesli, na njih objavili ali drugače distribuirali ali omogočili distribucijo vsakršnih vsebin (vključno z besedilom, povezavami, programi, slikami, zvoki, podatki ali drugimi informacijami), ki:

 

  • so nezakonite, grozeče, žaljive, nadlegovalne, obrekljive, goljufive, posegajoče v zasebnost drugih, kaznive, vsebujejo grafične opise ali pripovedi o spolnih dejanjih (vključno s spolno obarvanim jezikom nasilne ali grozeče narave, usmerjenim proti drugemu posamezniku ali skupini posameznikov, vendar ne omejeno na to);
  • napravijo za svojo žrtev, trpinčijo, ponižujejo ali zastrašujejo posameznika ali skupino posameznikov na podlagi njegove/njihove vere, spola, spolne usmerjenosti, rase, narodnosti, starosti in invalidnosti;
  • kršijo kakršen koli patent, blagovno znamko, poslovno skrivnost, avtorsko pravico, pravice objavljanja ali druge lastniške pravice katere koli osebe;
  • predstavljajo nepooblaščeno ali nezahtevno oglaševanje, nezaželeno množično e-pošto (imenovano tudi spam), verižna pisma ali kakršno koli drugo obliko nepooblaščenega napeljevanja k nakupu ter kakršno koli obliko loterije in iger na srečo;
  • vsebujejo programske viruse ali kakršno koli drugo računalniško kodo, datoteke ali programe, ki so bili razviti ali namenjeni za prekinitev, poškodovanje ali nepooblaščen dostop do kakršnihkoli podatkov ali drugih informacij katere koli tretje osebe.

 

Soglašate tudi, da ne boste spravljali ali zbirali informacij o uporabnikih ali članih tega spletnega mesta ali takih informacij uporabljali za pošiljanja ali omogočanja pošiljanja nezaželene množične elektronske pošte ali povezav. Odgovorni ste samo za vsebino svojih sporočil in strinjate se, da boste ohranili spoštljiv odnos do administratorja in ostalih uporabnikov tega foruma. V primeru kakršne koli pritožbe na vaše nespoštljivo obnašanje, si pridržujemo pravico razkriti podatke, ki jih imamo o vas.

 

Na splošno ne preverjamo vnaprej, spremljamo ali urejamo vsebine, ki jo objavljajo uporabniki tega foruma. Kljub temu pa si pridružujemo pravico, da po svoji izključni presoji odstranimo vso vsebino, ki po naši presoji ni v skladu s pravili obnašanja uporabnikov ali je drugače škodljiva, sporna ali nenatančna. Vendar ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli neuspehe ali zamude pri odstranjevanju take vsebine. Če opazite kakršno koli sporočilo, ki je sporno, potem o tem obvestite administratorja foruma po elektronski pošti.

 

Razvojni center za informacijske in komunikacijske tehnologije, d.o.o. (RC IKT d.o.o.)
Ljubljanska cesta 24a,
SI-4000 Kranj,
Slovenija
T: +386 4 2073500
info@rcikt.com
www.rcikt.com
Splošni pogoji uporabe
Splošni pogoji izvajanja informacijskih storitev