PODIM Challenge – zadnji rok za prijavo je 25.4.2014

Challenge

Gradiš globalno usmerjen start-up in iščeš kapital? Vabljen na najuglednejši zmenek s top investitorji v osrčju Evrope!

Kaj se zgodi, ko v Maribor na konferenco PODIM pripotujejo vidni vlagatelji iz Londona, Münchna, Dunaja, Pordenoneja in Sofije, pripravljeni, da spoznajo in investirajo v pet obetavnih start-upov iz regije?

Začne se najuglednejši zmenek z investitorji PODIM Challenge, ki bo v sredo, 14. maja 2014, na prvi dan ene največjih podjetniških konferenc v osrednji Evropi PODIM, zagotovil izjemno priložnost za vse podjetnike, ki iščete naložbo tveganega kapitala, mentorstvo vrhunskih strokovnjakov in neomejene priložnosti za mreženje.

Do 25. aprila 2014 je čas za prijave, med katerimi bomo izbrali pet obetavnih start-up podjetij iz regije in jim na glavnem odru konference PODIM zagotovili 5-minutno predstavitev pred uglednimi investitorji in člani žirije PODIM Challenge.

Nagradni paket za izbranih pet start-up kandidatov (poleg predstavitve investitorjem) vsebuje:

  • zasebno mentorstvo (1:1) z izbranim investitorjem oziroma članom žirije PODIM Challenge,
  • brezplačno udeležbo na celodnevni delavnici Running Lean z Ash Maurya – ikono filozofije vitkosti in avtorjem na Amazon.com najbolje prodajane knjige Running Lean,
  • vavčer za 5.000 € vreden dizajn aplikacije, izdelka ali celostne grafične podobe podjetja, ki ga enemu od petih kandidatov podarjata GigoDesign in dizajn pospeševalnik DsgnFwd.

Če želite s pravim investicijskim partnerjem uresničiti svoje podjetniške sanje ne odlašajte in se prijavite!

Zadnji rok za prijavo je 25. april 2014Prijavite se tukaj!