Dogodki RCIKT

Spodaj lahko vidite prihajajoče dogodke in se na njih tudi prijavite

Koledar dogodkov

<< Okt 2019 >>
ptsčpsn
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Dogodki

Povabilo za vstop v Start:up center in Start:up Geek House

Povabilo za vstop v Start:up center in Start:up Geek House

RC IKT Start:up center vabi mlade, ambiciozne podjetnike in IKT navdušence, da se pridružijo podjetniški skupnosti in izkoristijo možnosti znotraj Start:up Geek House-a.

 

Start:up center je podjetniški inkubator, ki zagotavlja celovito podjetniško podporo od ideje do globalnega podjetja. V okviru Start:up centra je za podjetniške talente in IKT navdušence
zagotovljeno opremljeno delovno okolje nove storitve imenovane Start:up Geek House, ki predstavlja prostor za ustvarjalne sinergije ter razvoj novih podjetniških idej in produktov.

Osnovno idejo Start:up Geek House, da se najboljši učijo od najboljših ter ob ustrezni podpori Start:up centra dosegajo podjetniške preboje, je vodja IKT parka v RC IKT Domen Bole, pojasnil takole:«Cilj je, da se njihove ideje, zamisli, poslovni modeli, prototipi tako razvijejo, da bodo primerni za ustanovitev podjetij.«

RC IKT Start:up center je del širšega slovenskega podpornega inovativnega okolja. V sodelovanju s Start:up centrom Tehnološkega parka v Ljubljani in Start:up centrom Tovarne podjemov, so za mlade podjetnike in start-up podjetja dostopne celovite storitve programov kot so: Imaginecup, Start:up Slovenija, ITIME podjetniški  pospeševalnik ter Go:Global Slovenija.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na elvira.luin@rcikt.com