Dogodki RCIKT

Spodaj lahko vidite prihajajoče dogodke in se na njih tudi prijavite

Koledar dogodkov

<< Mar 2023 >>
ptsčpsn
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Dogodki

Podjetje Smart-Soft postalo novi član RC IKT

Podjetje Smart-Soft postalo novi član RC IKT

Zasebno rusko podjetje Smart-soft je za širitev poslovanja v juliju odprlo svoje evropsko predstavništvo v RC IKT.  Podjetje deluje na področju razvoja programske opreme, specializirano za rešitve internetne tehnologije. Razvili so vrsto programskih izdelkov, ki omogočajo podjetjem in organizacijam, da se povezujejo, sodelujejo in varno komunicirajo pri uporabi interneta. Njihovi večnamenski programski izdelki in rešitve so oblikovani glede na dejanske potrebe administratorjev in uporabnikov omrežij v podjetjih in organizacijah.

Podjetje je z glavnim produktom Traffic Inspector sodeloval na Microsoftovi partnerski svetovni konferenci Awards 2009 in postal partner leta ter finalist Software Solutions  v Srednji in Vzhodni Evropi. Več o produktu in podjetju lahko preberete na povezavi http://www.trafinsp.com/

RC IKT, ki nudi storitve podjetjem na področju IKT in telekomunikacijskih tehnologij ter platform, poleg logistično atraktivne lokacije in storitev podpornega podjetniškega okolja, je ruskemu podjetju s pomočjo softlanding programa omogočil ustanovitev evropskega predstavništva v Sloveniji.

Smart-soft je z včlanitvijo v RC IKT pridobil možnost uporabe RC IKT storitev na področju aktivnega tehnološkega posredovanja, dostop do mednarodnih prodajnih kanalov v sodelovanju z jedrnim podjetjem RC IKT, storitve Centra za praktično usposabljanje kadrov in vključevanje v nacionalne podjetniške programe za razvoj in rast tehnoloških podjetij ter neposreden dostop do virov financiranja.