Dogodki RCIKT

Spodaj lahko vidite prihajajoče dogodke in se na njih tudi prijavite

Koledar dogodkov

<< Mar 2023 >>
ptsčpsn
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Dogodki

Iščete dodatne vire financiranja za globalno rast vašega podjetja?

Iščete dodatne vire financiranja za globalno rast vašega podjetja?

goglobal-01 startup-01

You are invited to take part of the intensive programme to prepare companies for early-stage growth investment of the venture capital within the programme Go:Global Slovenia that will take place on the 10 and 11 April 2014 at the Technology Park Ljubljana.

The Go:Global training programme for the investment, which is organized by partners of the national Initiative Start:up Slovenia and venture capital funds providers, is the subsidised two-day intensive programme to help companies to be prepared for the investment in terms of strategy, preparation of investment documentation, knowledge of investment conditions and as well from the point of view of presentation options in front of domestic and foreign investors.

This programme is intended for companies in the early stage of growth (and not in seed stage), as it is adapted to obtain an investment by a venture capital fund provider. Therefore the programme may attend entrepreneurs with already established businesses, which has an employed team and already generate revenues (from 200.000 EUR per year) and is looking for capital for a rapid growth.

In the programme participants will have the opportunity to prepare documentation for investment and a training for an effective presentation in front of investors in cooperation with top experts with the expertise in the area of funding.goglobal-01 startup-01

Vabljeni, da se vključite v intenziven program za pripravo podjetja na investicijo tveganega kapitala, v zgodnji fazi rasti, v okviru programa Go:Global Slovenia, ki bo potekal 10. in 11. aprila, v Tehnološkem parku Ljubljana. 

Go:Global program usposabljanja za investicijo, ki ga organiziramo partnerji nacionalne Iniciative Start:up Slovenija in ponudniki tveganega kapitala, je subvencioniran intenziven dvodnevni program, za pripravo podjetja na investicijo, tako z vidika strategije, priprave investicijske dokumentacije, poznavanja pogojev investicije, kot tudi z vidika možnosti predstavitve pred domačimi in tujimi investitorji.

Program je namenjen podjetjem v zgodnji fazi rasti (in ne v semenski fazi), saj je prilagojen za pridobitev investicije s strani skladov tveganega kapitala. Tako se programa lahko udeležijo podjetniki z že ustanovljenim podjetjem, ki ima zaposleno ekipo in že ustvarja prihodke (od 200.000 EUR letno naprej) in išče kapital za hitro rast.

V okviru programa bodo udeleženci imeli priložnost, da v sodelovanju z vrhunskimi strokovnjaki poglobijo znanje s področja financiranja, pripravijo dokumentacijo za investicijo in se usposobijo za učinkovito predstavitev poslovne ideje pred investitorji.

Več informacij si lahko preberete v vabilu tukaj.

Prijavite se lahko do 20. marca 2014 tukaj.