Dogodki RCIKT

Spodaj lahko vidite prihajajoče dogodke in se na njih tudi prijavite

Koledar dogodkov

<< Okt 2019 >>
ptsčpsn
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Dogodki

Innbox postavil študente pred sodobne izzive

Innbox postavil študente pred sodobne izzive

Kranj, 20.3.2012 – Danes se na 31. mednarodni konferenci o razvoju organizacijskih znanosti z naslovom “Kakovost. Inovativnost. Prihodnost.”, ki jo organizira Fakulteta za organizacijske vede Kranj, predstavlja kot izziv študentom nova blagovna znamka Innbox.

Nova blagovna znamka Innbox združuje širok nabor naprav, ki so namenjene končnim uporabnikom, tako domačim kot poslovnim. Uporabnikom omogočajo dostop do vrste storitev, razpoložljivih v svetu interneta, pri operaterjih in drugih sodobnih ponudnikih vsebin in jim pri tem zagotavljajo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Znamka Innbox operaterjem zagotavlja nenehne možnosti za ustvarjanje novih poslovnih priložnosti, uporabnikom pa nove oblike uporabniške izkušnje pri odkrivanju novih storitev in aplikacij v svetu interneta. V izdelkih so integrirani več kot 60-letno znanje in izkušnje Iskratela, kar izkazujejo najelitnejše nagrade za dizajn in tehnološko odličnost.

Innbox, ki se razvija v okrilju Razvojnega centra za informacijske in komunikacijske tehnologije, je v okviru študentskega tekmovanja na konferenci predstavil študijo primera in tri podjetniške izzive. Študente so tako postavili pred konkreten, poslovno naravnan problem podjetja. Glavni namen iskanja rešitev je spodbujanje razvoja ustvarjalnega in kritičnega razmišljanja, potrebnega na področju menedžmenta podjetij v sodobnem domačem in tujem poslovnem okolju.

Člani najbolj uspešne skupine študentov bodo za svoj trud nagrajeni s praktičnimi izdelki blagovne znamke Innbox, ki je tudi pokrovitelj konference.