Dogodki RCIKT

Spodaj lahko vidite prihajajoče dogodke in se na njih tudi prijavite

Koledar dogodkov

<< Jun 2020 >>
ptsčpsn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Dogodki

Do 15. marca čas za prijavo na Start:up Slovenija!

Do 15. marca čas za prijavo na Start:up Slovenija!

Start:up leta je nacionalno tekmovanje start-up podjetij. S tekmovanjem želimo prepoznati najboljše podjetniške ekipe, poslovne načrte in start-up podjetja v slovenskem prostoru, jih strokovno podpreti, povezati s potencialnimi investitorji, jih nagraditi in promovirati v širši javnosti.

Tekmovanje Start:up leta je namenjeno celovitemu spodbujanju razvoja inovativne podjetniške aktivnosti in podjetniške kulture v Republiki Sloveniji. Temelji na motiviranju za podjetniško akcijo v okviru slovenskega Start:up road-show-a, praktičnih usposabljanj za dodelavo poslovnega načrta, izmenjavi izkušenj in dobrih praks ter mreženju v okviru podjetniškega foruma 100% Start:up ter mednarodne podjetniške konference PODIM. Tekmovanje zaokrožajo izbor, promocija in nagrajevanje najbolje napisanega poslovnega načrta in najboljših start-up podjetij.

 

Šest razlogov za sodelovanje

S tekmovanjem želijo organizatorji prepoznati, strokovno podpreti in javno promovirati najboljše slovenske podjetniške ekipe, poslovne načrte in start-up podjetja.

  • Pridobitev laskavega naziva “Slovenski start-up leta 2013”, ki ga simbolizira kristalni kipec.
  • Zmagovalec tekmovanja prejme glavno nagrado v višini 10.000 EUR denarnih sredstev ter vstopnico za izbran program CEED Slovenia.
  • Možnost osebne predstavitve finalistov pred strokovno-investitorsko komisijo.
  • Razširitev socialne mreže koristnih povezav iz Slovenije in tujine.
  • Pridobitev dodatnih znanj in veščin s področja podjetništva
  • Povečanje prepoznavnosti v javnosti, saj bodo o vas poročali mediji, ki so v prvih petih krogih tekmovanja, o finalistih in zmagovalcih objavili več kot 210 novinarskih prispevkov.

Do 25 točk na razpisu P2 

Že tradicionalno je Start:up leta povezan s ponudbo Slovenskega podjetniškega sklada za start-up podjetja, ki bo letos ponovno omogočil, da si bodo lahko udeleženci tekmovanja z dobro uvrstitvijo pridobili do 25 točk od skupno 100 možnih v okviru razpisa P2, subvencije za zagon podjetja.

“Slovenski start-up leta 2013” bomo že tradicionalno razglasili na mednarodni podjetniški konferenci PODIM15. maja 2013 v hotelu Habakuk v Mariboru.

Pogoje sodelovanja, merila za izbor ter prijavni obrazec najdete tukaj.

ROK ZA ODDAJO VLOG JE 15.03.2013!

Tekmovanje Start:up leta se izvaja v partnerstvu z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Slovenskim podjetniškim skladom.