Dogodki RCIKT

Spodaj lahko vidite prihajajoče dogodke in se na njih tudi prijavite

Koledar dogodkov

<< Mar 2023 >>
ptsčpsn
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Dogodki

Do 10. februarja čas za prijavo na Imagine Cup 2013

Do 10. februarja čas za prijavo na Imagine Cup 2013

Imagine Cup vabi mlade talente, da s svojimi inovativnimi rešitvami sodelujejo v največjem in najbolj prestižnem svetovnem študentskem tekmovanju. Sodelujoče ekipe čakajo privlačne nagrade, nepozabno doživetje, neprecenljive izkušnje in nova poznanstva. Najboljša ekipa bo odpotovala na svetovni finale v rusko prestolnico St. Petersburg, kjer najboljše čaka več kot 100.000 $ denarnih nagrad.

Talentirane skupine in posamezniki se lahko tekmovanja udeležijo na dva načina: s sodelovanjem v  eni izmed treh glavnih kategorij lokalnega izbora ali s sodelovanjem na spletnih izzivih.

Tri glavne kategorije, slovenski zmagovalec neposredno v St. Petersburg

 

 

 

 

 

Vašim brihtnim glavcam so na voljo tri glavne kategorije: ”GAMES”, ”INNOVATION” in ”WORLD CITIZENSHIP”. Za sodelovanje v slovenskem izboru je potrebno do 10. februarja vašo idejo in ekipo prijavit v spletnem obrazcu na www.imaginecup.si.  Slovenska zmagovalna ekipa se bo na stroške organizatorja med 8. in 12. julijem udeležila svetovnega finala v St. Petersburg.

Trije spletni izzivi, najboljši na globalnem nivoju na svetovni finale

 

 

 

 

 

Tudi letos so vam na razpolago trije spletni izzivi, na katere se lahko prijavite neodvisno od potekala lokalnega izbora:
 Windows 8 apps  izziv, Windows Azure izziv in Windows Phone izziv. 
Celoten postopek registracije in oddaje rešitev poteka preko spleta. V kolikor se uvrstite med finaliste katerega izmed treh izzivov, boste na stroške organizatorja potovali na svetovni finale. Za sodelovanje v spletnih izzivih se morate najkasneje do 15. februarja prijaviti na spletni strani www.imaginecup.com.

Zakaj sodelovati?

Najboljše ekipe slovenskega izbora kot tudi svetovnega finala čakajo privlačne nagrade – zmagovalna ekipa v St. Petersburgu bo prejela ček v vrednosti 50.000 $. Poglavitni razlog za sodelovanje ekip v preteklosti pa niso bile nagrade, temveč želja po dokazovanju, neprecenljive izkušnje, nova poznanstva, dodatne strokovne reference ter nove karierne priložnosti.

Več informacij o sodelovanju, pogojih in nagradah najdete na www.imaginecup.si.

Organizatorji

Slovenski izbor Imagine Cup 2013 organizirajo Tovarna podjemov, RC IKT iz Kranja, Tehnološki park Ljubljana in Mikrosoftov inovacijski center skupaj s številnimi nevladnimi organizacijami in podjetji.