Dogodki RCIKT

Spodaj lahko vidite prihajajoče dogodke in se na njih tudi prijavite

Koledar dogodkov

<< Mar 2023 >>
ptsčpsn
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Dogodki

Čas je za podjetniški pospeševalnik ITIME! Prijave do 13. maja!

Čas je za podjetniški pospeševalnik ITIME! Prijave do 13. maja!

Imate inovativno podjetniško idejo s področja Telekomunikacij, Interneta, Medijev in Entertainmenta ter potencialom hitre rasti?

Zagotovite vašemu start-up podjetju najboljše mentorstvo in socialno mrežo povezav za hitrejšo in učinkovitejšo realizacijo vaše vizije! S podjetniškim pospeševalnikom ITIME!

Podjetniški pospeševalnik v Portorožu!

Prvi del ITIME pospeševalnika bo potekal v Portorožu, 21. in 22. maja v okviru Microsoftove NT konference, kjer boste deležni enodnevnega individualnega poslovnega mentorstva ITIME podjetniških svetovalcev ter dvodnevnega programa vrhunskih tehničnih hands-on delavnic, ki jih nudi NTK konferenca.
Drugi del bo potekal 6. junija v Tehnološkem parku Ljubljana, kjer bodo izbrani podjetniki dan preživeli z vrhunskimi tehnološkimi in poslovnimi mentorji, ki že imajo izkušnje iz omenjenih panog.  Pospeševalnik se bo zaključil na investitorski konferenci, ki bo ob koncu meseca junija v organizaciji RC IKT potekala v Kranju.

Največ 10 kandidatov, ki jih bodo organizatorji izbrali izmed vseh prispelih prijav, se bo udeležilo intenzivnega podjetniškega pospeševalnika z mentorskim programom v Portorožu ter izkoristilo dodatno individualno svetovanje z izbranimi mentorji s poslovnega in tehnološkega področja. 

 

Kdo lahko sodeluje? 

V okviru podjetniškega pospeševalnika lahko sodelujejo (potencialna) start-up podjetja, ki ustrezajo naslednjim kriterijem:

  • Sodelujejo lahko projekti, ki so iz panoge dejavnosti TIME (Telekomunikacije, Internet, Mediji, Entertainment).
  • Starost podjetja je lahko do tri leta.
  • Podjetniški timi še brez formalnega podjetja morajo imeti jasno vizijo po ustanovitvi le tega (tudi notranje podjetniški timi).
  • Podjetniška skupina mora imeti osnovni prototip ali demo rešitev oziroma že prve stranke.
  • Podjetniški timi od 2 do 5 ljudi, ki pokrivajo tako tehnološko kot tudi poslovno stran.
  • Start-up podjetja, ki iščejo investicijo oziroma strateško partnerstvo korporacij.

 

Rok za prijave 13. maj do polnoči!

Prijavite se lahko tukaj

Organizatorji

Nosilec ITIME podjetniškega pospeševalnika je Micrososft innovation Center.
Organizira ga Tovarna podjemov v strateškem partnerstvu z Tehnološkim parkom Ljubljana in Razvojnim centrom za informacijske in komunikacijske tehnologije. Projekt odpirajo še generalni pokrovitelj Microsoft BizSpark ter ostali pokrovitelji.