Dogodki RCIKT

Spodaj lahko vidite prihajajoče dogodke in se na njih tudi prijavite

Koledar dogodkov

<< Jul 2020 >>
ptsčpsn
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Dogodki

Brezplačen seminar Google AdWords, namenjen vsem, ki želite s pomočjo spletnega marketinga povečati prepoznavnost, prodajo in prisotnost v spletnem okolju.

Brezplačen seminar Google AdWords, namenjen vsem, ki želite s pomočjo spletnega marketinga povečati prepoznavnost, prodajo in prisotnost v spletnem okolju.

event_banner_59

Brezplačen seminar Google AdWords, namenjen vsem, ki želite s pomočjo spletnega marketinga povečati prepoznavnost, prodajo in prisotnost v spletnem okolju.

Seminar, na katerem boste spoznali, kaj je Google AdWords oglaševanje, kako deluje in še mnogo več, organizira Red Orbit, vodilno podjetje na področju iskalnega marketinga v Sloveniji in edina digitalna agencija z nazivom Google AdWords Certified Trainer.

Na Google AdWords seminarju, namenjenem vsem, ki želite usvojiti osnove Google AdWords oglaševanja, vam bomo razkrili, kako učinkovito in cenovno ugodno pristopiti k iskalnemu marketingu. Iskalni marketing je namreč eden izmed ključnih trženjskih kanalov skoraj vseh panog. Kako ga lahko izkoristimo, da postanemo opazni med množico ponudnikov enakih storitev oz. izdelkov? Kako pridobiti več novih strank? Kako učinkovito oglaševati, doseči čim boljši odziv in ustvariti dobro konverzijo? Kako maksimalno povečati dobiček glede na investicijo?

Na 3-urnem seminarju vam bomo izdali kar največ trikov, kako izkoristiti prednosti Google AdWords oglaševanja, in vam predstavili vse, kar potrebujete za dobro oglaševalsko kampanjo. Izkoristite izredno priložnost in se nam pridružite!

Kaj vse boste na seminarju izvedeli?

Kdo so uporabniki spleta?
Kaj je Google AdWords oglaševanje in kako deluje?
Kako pritegniti ključne stranke?
Kako povečati prodajo?
Kako spisati dober in privlačen tekstovni oglas?
Kako izboljšati rezultate vašega oglaševanje in pridobiti še več potencialnih strank?

Program

13:00-14:00 Uvod v spletno oglaševanje
14:00-16:00 Osnove Google AdWords & kako pripraviti kampanjo?

Kdaj? Kje?

Iskratel – Velika konferenčna dvorana, Ljubljanska cesta 24a, Kranj – četrtek, 15. 6. 2017, s pričetkom ob 13. uri.

Parkiranje: Pred stavbo je veliko brezplačno parkirišče, ki ga lahko uporabite za parkiranje v času izobraževanja. Opozarjamo vas, da se za stavbo nahaja tudi plačljivo parkirišče, kamor vodijo naprave za GPS (Google Maps). Zato ga pomotoma udeleženci pogosto uporabijo. Na brezplačno parkirišč pridete iz smeri Ljubljane tako, da zavijete takoj pod podvozom pod Ljubljansko cesto levo in takoj nato spet levo mimo zapornice.

Predavatelj

Maja Dolšak (Red Orbit)
Maja se je prvič z digitalom srečala prav s prihodom na Red Orbit. Zase najraje pravi, da diha digital. Navdušuje jo vse, kar interneti ponujajo. S svojim entuziazmom je na Red Orbitu v dobrih dveh letih pridobila naziv head od advertising. Prav zaradi svoje nadmoči pa je pridobila tudi fiktivni vzdevek performance unicorn.

Prijava

Za udeležbo na brezplačno delavnico se lahko prijavite preko portala: http://google-adwords.red-orbit.com/brezplacen-seminar-google-adwords-oglasevanja-2017-06-15/

Organizator

Organizator seminarja je podjetje Red Orbit v sodelovanju z RC IKT.
Organizator si pridržuje pravico spremembe v programu izobraževanja.