Dogodki RCIKT

Spodaj lahko vidite prihajajoče dogodke in se na njih tudi prijavite

Koledar dogodkov

<< Maj 2023 >>
ptsčpsn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Dogodki

Seznam članov

3fs d.o.o.

Področje: Razvoj programske opreme

Status: Član
Dejavnost: Butični razvojni studio za programske rešitve s področja internet, mobilnih in telco tehnologij.
Ponudba: Razvoj internet, mobilnih aplikacij, razvoj telco programske opreme, razvoj multimedijskih produktov, iger. Svetovanje na področju telco, mobilnih tehnologij, digitalnih produktov, digitalnih blagovnih znamk, digitalnega marketinga.

Kontakt:
3fs d.o.o.
Savska Loka 21c, 4000 Kranj, Slovenija
Direktor: Andraž Logar
T: +386 (0)590 16 833
andraz@3fs.si
www.3fs.si

Abakus Plus d.o.o.

Področje: Celovite IT rešitve
Status: Član
Dejavnost: Podjetje je vodilno v implementaciji najnovejših Oracle produktov na tržišču. Specializirani so za izgradnjo HA sistemov za Oracle in OSS infrastrukturo. Gradijo lastno znamko Infiniband in iSCSI SAN sistemov za skladiščenje podatkov, clustering in virtualizacijske sisteme, backup serverje ki uporabljajo najnovejše tehnologije za zagotavljanje najboljših performans in stabilnosti. Omogočite jim, da postanejo vaš partner in vam ponudijo najkvalitetnejše produkte z odlično podporo.

Ponudba: Napredni backup sistemi (Active Backup server), virtualizacija podatkovnih zbirk (DejaVu), upravljanje revizijskih sledi (Arbiter), spremljanje in upravljanje delovanja podatkovnih zbirk (APPM in AMON), dokumentni sistem (DMS), distribucija in prodaja edicij, Flight information system (FIS), storitve programiranja (Oracle Apex, Oracle Forms, SQL, PL/SQL, Java, C, C++, PHP, Python), podpora Linux operacijskim sistemom, optimizacija in podpora zbirk podatkov Oracle (OCP DBA), gradnja sistemov visoke razpoložljivosti, usposabljanja.

Kontakt:
Abakus Plus d.o.o
Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Slovenija
Direktor: Emil Debeljak
T: +386 (0)4 287 1100
abakus@abakus.si

www.abakus.si

Abakus Trading d.o.o.

Kontakt:
Abakus Trading d.o.o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Slovenija

Gregor Rančigaj

T: +386 (0)4 23 68 650

M: +386 (0)41 646 017

Ana Koblar S.P.

Status: Član

Dejavnost: Dejavnost podjetja je razdeljena na tri blagovne znamke. Znamka All-in se ukvarja z vzpostavitvijo digitalne identitete podjetja, Luanina pravljica se ukvarja z družinsko fotografijo, Večni trenutek pa s poročno fotografijo.

Ponudba: All-in: razvoj spletnih strani in trgovin, SEO, fotografiranje in video produkcija, grafično oblikovanje, digitalno trženje.
Luanina pravljica: fotografiranje nosečnic, novorojenčkov, družinic in malčkov.
Večni trenutek: fotografiranje porok in parov.

Kontakt:

Fotografija in svetovanje, Ana Koblar S.P.

Spodnje Gorje 204, 4247 Zgornje Gorje

Kontaktna oseba: Ana Koblar

M: +386 (0)51 810 001

info@fotografiranje-novorojenckov.si

www.fotografiranje-novorojenckov.si

AITSA d.o.o.

Status: Član

Dejavnost: S pomočjo učinkovite in točne ocene varnosti infrastrukture IT omogočiti optimizacijo tveganj s področja infrastrukture IT in s tem prispevati k ustvarjanju dodane vrednosti.

Ponudba: Ocenjevanje varnostnih nastavitev sistemov, razvoj postopkov ocenjevanja varnostnih nastavitev, razvoj orodij za zajem podatkov za ocenjevanje skladnosti

Kontakt:

AITSA d.o.o.

Notranjska cesta 38, 1360 Vrhnika, Slovenija

Kontaktna oseba: Darko Dolinar

T: +386 (0)40 204236

darko.dolinar@aitsa-is.com

www.aitsa-is.com

AS TEHNIKA, trgovina in storitve, d.o.o.

Status: Član

Dejavnost: Druzbo smo prevzeli v zacetku leta 2016. V tem času smo pridobili zastopništvo za dva vodilna proizvajalca stacionarnih industrijskih svinčenih baterij. Primarno se ukvarjamo s trženjem omenjenih produktov na ozemlju bivše Jugoslavije. Za znane kupce pa občasno trgujemo tudi z drugačno industrijsko opremo (predvsem tezko rudarsko opremo).

Ponudba: Baterije znamke Exide – GNB industrial power ter BB battery, transformatorji, rudniški prezračevalni sistemi, elektromotorji, vodenje gradbenih projektov na ključ.

Kontakt:

AS TEHNIKA, trgovina in storitve, d.o.o.
Cesta na Mesarico 24, 1000 Ljubljana, Slovenija
Kontaktna oseba: Aljaz Rajic
T: +386 (0)41 893 905

aljaz@as-tehnika.si

www.as-tehnika.si

ATRADE d.o.o.

Področje: Finančno svetovanje

Status: Član
Dejavnost: Programska oprema in finančno svetovanje.
Ponudba: Podjetje Atrade ponuja finančno svetovanje na finančnih trgih, poleg pa še nudi prevajalske storitve.

Kontakt:
ATRADE d.o.o.
Ljubljanska cesta 24d, 4000 Kranj, Slovenija
Direktor: Ilya Smirnov
T: +386 (0)40 938 681
smirnov.ilia@yahoo.com

B BIRO računovodske storitve Barbara Čučnik s.p.

Področje: Računovodske storitve, davčno svetovanje
Status: Član
Dejavnost: Podjetje B biro računovodske storitve Barbara Čučnik s.p. je bilo ustanovljeno l. 2008. Osnovna dejavnost so računovodske storitve in storitve, povezane z računovodstvom. Prednost je istočasna uporaba spletnega računovodstva – stranka preko spletnega programa ureja poslovni del (izdajanje računov, ponudb, vodenje zalog…), B biro pa spremlja poslovni del ter vodi računovodstvo. Vizija podjetja je popoln prehod na spletno računovodstvo (brezpapirno poslovanje).
Ponudba: B BIRO – SPLETNO RAČUNOVODSTVO ZA JUTRI nudi računovodske storitve za s.p., zasebnike, zavode, društva in podjetja (vodenje glavne knjige; obračun plač, prispevkov, najemnin; obračun DDV, osnovnih sredstev; vodenje TR; izdelava medletnih in končnih poročil; svetovanje)
Ostale storitve: pomoč in svetovanje / registracija podjetja, pomoč pri izterjavi, svetovanje. Našim strankam omogočamo tudi brezplačno uporabo spletnega programa (izdajanje računov, ponudb, predračunov, vodenje zalog, vodenje terjatev/obveznosti…).

Kontakt:
B BIRO računovodske storitve Barbara Čučnik s.p.
Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Slovenija
T: +386 (0)40 770 730
F: +386 (0)590 14 719
barbara@bbiro.si
www.bbiro.si

Carminga, najem in prodaja vozil, d.o.o.

Področje: Najem in prodaja vozil
Status: Član
Dejavnost: Družba Carminga d.o.o. je del družbe Carminga v Avstriji in matične Carminga GmbH v Nemčiji. Vizija podjetja je uporabnikom na hiter, enostaven način nuditi vozila za najem z vključenimi vsemi stroški.

Ponudba: Najem vozil od minimalno 6 do 36 mesecev. Najemodajalec lahko vozilo tudi odkupi ali po vsakem končanem najemu zamenja za drugo vozilo.

Kontakt:
Carminga, najem in prodaja vozil, d.o.o.
Dunajska cesta 51, 1000 Ljubljana
Direktor: Matjaž Mraz
T: +386 (0)31 676 459

mm@carminga.com
www.carminga.com

Carniola 94, prevajanje in oblikovanje, d.o.o.

Področje: Prevajanje in oblikovanje
Status: Član
Dejavnost: Carniola 94 d.o.o. je prevajalsko podjetje z več kot 20-letnimi izkušnjami. Naš delovni proces vključuje prevajanje, lektoriranje in po potrebi tudi oblikovanje besedil. Naša vodila so kakovost prevodov, upoštevanje rokov ter pošteno razmerje med kakovostjo in ceno.
Ponudba: Specializirani smo predvsem za prevajanje iz nemškega in angleškega v slovenski jezik. Največ izkušenj imamo s prevajanjem različnih navodil za uporabo, tehničnih učbenikov in priročnikov, gradiv za strokovno usposabljanje (s področja poslovne komunikacije, prodaje, trženja, psihologije, organizacije dela, izobraževanja), promocijskih besedil, novinarskih besedil in sporočil za javnost, spletnih strani in aplikacij, multimedijskega gradiva, računalniških iger, pravnih besedil in kontrolnikov (npr. ISO).

Kontakt:
Carniola 94, prevajanje in oblikovanje, d.o.o.
Golniska 22, 4000 Kranj, Slovenija
Direktor: Melita Zupančič
T: +386 (0)41 820 828
melita.zupancic@carniola94.si
www.carniola94.si

CodeMonkee d.o.o.

Področje: Računalniško programiranje
Status: Član
Dejavnost: Podjetje CodeMonkee d.o.o. je mlado podjetje, ki se v pretežni meri ukvarja z razvojem programske opreme po željah naročnikov. Nudimo zunanje izvajanje IT storitev, svetovanje pri načrtovanju visoko tehnoloških IT sistemov z najmodernejšimi pristopi ter svetovanje o arhitekturi IT rešitev na način, da sledijo trendom na izbranem poslovnem področju.
Ponudba: Ponujamo odgovorno zunanje izvajanje IT storitev, kar vključuje širok spekter funkcij od študije izvedljivosti, načrtovanja potrebne infrastrukture, zajema zahtev, analize problema, arhitekture rešitve, načrtovanja, implementacije do vzdrževanja in podpore. Ponudnikom IT rešitev ponujamo stroškovno učinkovit način najemanja kvalificiranih posameznikov za specifična profesionalna dela.

Kontakt:
CodeMonkee d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b, 4000 Kranj, Slovenija
Direktor: Rok Vrbica
T: +386 (0)41 762 842
rok.vrbica@gmail.com
www.codemonkee.si

Culmium, razvoj naprednih tehnologij, d.o.o.

Področje: Proizvodnja elektronskih komponent
Status: Član
Dejavnost: Ukvarjamo se z razvojem senzorjev in procesnih nadzornih sistemov za industrijo.
Ponudba:

 • Optični senzorji
 • Strojni vid
 • Razvoj matematičnih modelov za vodenje procesov
 • Statistična obdelava podatkov

Kontakt:
Culmium, razvoj naprednih tehnologij, d.o.o.
Jocova ulica 37, 2000 Maribor
Direktor: Matej Emin
T: +386 (0)30 641 281
Matej.emin@culmium-at.com
www.culmium-at.com

Dobra teta d.o.o.

Področje: Predšolska vzgoja
Status: Član
Dejavnost: Smo mlad in razigran vrtec, ki z izkušnjami in ljubeznijo do otrok skrbi za najmlajše v varnem, nežnem in zaupljivem okolju. Starše in otroke razveseljujemo na že kar štirih lokacijah v Kranju. V zasebnem vrtcu Dobra teta si prizadevamo za kakovostno pripravo otroka na življenje in izzive prihodnosti, s poudarkom na razvoju njegovih individualnih sposobnosti. Poleg vrste dodatnih aktivnosti za otroke, starše in vzgojitelje, je v vrtcu prisotna angleška govorka (English native speaker), preko česar otroci spoznavajo in se privajajo na tuji – angleški jezik.
Ponudba: Vzgoja in varstvo otrok v dopoldanskem dogovorjenem času, dodatne dejavnosti za otroke (gibalne in plesne urice, zgodnje učenje angleščine Mali popotnik), delavnice za starše, otroške rojstnodnevne zabave.

Kontakt:
Zasebni vrtec Dobra teta d.o.o. PE Pri Dobri Lučki
Ručigajeva cesta 34, 4000 Kranj, Slovenija
Direktor: Jana Fleišer
T: +386 (0)30 293 419
jana@dobrateta.si
www.dobrateta.si

Docentric d.o.o.

Področje: Računalniško programiranje
Status: Član
Dejavnost: Podjetje se ukvarja z razvojem in prodajo programske opreme za avtomatizacijo generiranja poročil in dokumentov.
Ponudba: Naš produkt, Docentric Toolkit, je komponenta, ki v poljubni .NET aplikaciji omogoča avtomatizirano generiranje dokumentov in poročil na podlagi podatkov iz podatkovne baze sistema.

Kontakt:
Docentric d.o.o.
Kogojeva 4,1000 Ljubljana, Slovenija
Dirketor: Ana Gligorijevic, Jurij Leskovec
T: +386 (0)31 266 254, +386 (0)31 331 854
ana.gligorijevic@docentric.comjure.leskovec@docentric.com
www.docentric.com

Ekoinfo d.o.o.

Področje: Razvoj programske opreme
Status: Član
Dejavnost: Razvoj programske opreme za logistiko v oblaku.

Kontakt:
Ekoinfo d.o.o.
Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Slovenija
Direktor: Igor Potočnik
T: +386 (0)31 509 042
Igor@infotrans.si

EUBIOSA, rešitve za zdravje in vitalnost, d.o.o.

Področje: Trgovina na debelo s farm. izdelki, med. potrebščinami in materialom / Trgovina na debelo z drugimi živili
Status: Član
Dejavnost: Odkrivanje zdravja za jutrišnji dan. Eubiosa je specializirano podjetje za celostno podporo zdravju in vitalnosti, ki temelji na sistemu biološke medicine. B.rain I.mmuno G.ut Solutions

Ponudba: Ljudem ponujamo široko podporo pri naravnem biološkem preventivnem ali podpornem zdravljenju, tako v obliki strokovnega svetovanja, različnih terapij, pomoči pri izbiri klinik za zdravljenje v tujini, kot tudi izjemnih dopolnil in medicinskih pripomočkov za podporo procesa regeneracije, ki temelji na znanstveno dokazanem učinkovanju.

Kontakt:
EUBIOSA, rešitve za zdravje in vitalnost, d.o.o.
Rovte 8, 4244 Podnart, Slovenija
Direktor: Petra Potočnik Almandinger

office@eubiosa.si

www.eubiosa.si

GeoCodis, informacijski sistemi, d.o.o.

Področje: Razvoj informacijskih sistemov
Status: Član
Dejavnost: V začetni fazi družba ponuja razvoj programske opreme in rešitev, različne geoinformacijske storitve, razvoj podatkovnih in spletnih servisov, svetovanje in izobraževanje.
Ponudba: Podjetje GeoCodis sta ustanovila dva družbenika, ki sta že 10 let skupaj sodelovala na razvoju geoinformacijskih projektov in ostalih informacijskih storitev. Podjetje je specializirano na svetovanje in razvoj programske opreme s posebnim poudarkom na geolociranju poslovnih in tehničnih informacij. V poslovnih procesih pogosto pomeni lokacija, vizualizacija in prostorska analiza dodatno prednost in lažje razumevanje procesov.

Kontakt:
GeoCodis d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b, 4000 Kranj, Slovenija
Direktor: Matjaž Ivačič
T: +386 (0)4) 13 18 334
matjaz.ivacic@geocodis.si
www.geocodis.si

HEPRA računalniški inženiring d.o.o.

Področje: Računalniško programiranje
Status: Član
Dejavnost: Skupina Hepra je predvsem pozitivnost in strast do reševanja problemov. Naša odlika je želja po raziskovanju in uporaba pridobljenega znanja v poslovnem vidiku. Glavna usmeritev je v razvoj inovativnih informacijskih sistemov s področja javne uprave (prostor, kmetijstvo) in gospodarstva (odločanje in nadzor, poslovni procesi, gostinstvo in turizem).
Ponudba: Razvoj spletnih, mobilnih ter hibridnih aplikacij.
Aplikacije za gostinstvo in turizem.
Izdelava celovitih informacijskih sistemov – portali.
Prostorska informatika – GIS.

Kontakt:
HEPRA računalniški inženiring d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b, 4000 Kranj, Slovenija
Direktor: Marko Kamin
T: +386 (04)31 376 232
marko.kamin@hepra.com
www.hepra.com

IECom Inštitut za elektronske komunikacije d.o.o.

Področje: Računalniško programiranje

Status: Član

Dejavnost: Produkcija in dobava programskih informacij EPG.

Ponudba: Programske informacije EPG, računalniško programiranje.

Kontakt:

IECom d.o.o.
Teslova ul. 30, 1000 Ljubljana
Direktor: Matevž Pustišek
M:+386 (0)41 707 444
matevz.pustisek@iecom.si
www.iecom.si

Izobraževalni Center USPEH d.o.o.

Področje: Organizacija seminarjev, delavnic, konferenc in posvetov za različne ciljne skupine

Status: Član

Dejavnost: Izobraževalni center Uspeh, d.o.o. bo skrbel za razvoj, organizacijo in izvedbo izobraževalnih programov, ki bodo namenjeni različnim ciljnim skupinam (kadroviki, računovodje, direktorji, …). Programe bomo izvajali v sodelovanju s predavatelji, ki bodo zunanji sodelavci ter so strokovnjaki obravnavanega področja.

Ponudba: Praktični seminarji, ki zasledujejo različne zakonodajne spremembe in obravnavajo aktualnosti na določenem področju ter poglobljena usposabljanja, kjer udeleženci osvojijo širši spekter kompetenc, ki jih potrebujejo pri svojem delu.

Kontakt:

IC USPEH d.o.o.
Ljubljanska c. 24D, 4000 Kranj, Slovenija
Direktor: Grega Sodja
T: +386 (0)31 681 632
info@ic-uspeh.si
www.ic-uspeh.si

Infotrade IT d.o.o.

Področje: Informacijske tehnologije
Status: Član
Dejavnost: Razvoj poslovnih informacijskih sistemov in svetovanje.
Ponudba: Izvajamo svetovanje na področju računovodstva in financ, trgovine, logistike,plač, osnovnih sredstev, računalniške izmenjave podatkov. Razvite imamo lastne programske rešitve na Oracle platformi. Programi tečejo v tri nivojski arhitekturi. Manjšim podjetjem ponujamo gostovanje – uporabo naše programe opreme na naših aplikacijskih in podatkovnih strežnikih, kjer zagotavljamo sprotne ažurne verzije programske opreme in vse potrebne aktivnosti za varovanje podatkov (varovanje dostopa, zaščitne kopije podatkov,…). Možna je tudi inštalacija programskih rešitev na strežnike pri naročniku.

Kontakt:
Infotrade IT d.o.o.
Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Slovenija
Direktor: Mohor Šmid
T: +386 (0)4 20 10 841
F: +386 (0)4 20 10 843
mohor.smid@infotrade.si
info@infotrade.si
www.infotrade.si

Infotrans, logistika in transport d.o.o.

Področje: Informacijske tehnologije
Status: Član
Dejavnost: Infotrans je podjetje, ki se ukvarja z razvojem in implementacijo informacijskih sistemov za transportna ter ostala podjetja in z organiziranjem poslovnih procesov v podjetjih. Smo tudi strokovnjaki na področju načrtovanja, izvedbe in vzdrževanja lokalnih mrež in strojne opreme.
Ponudba: Infotrans razvija programsko opremo za popolno in sodobno opremo prometnih pisarn transportnih podjetij. Naročnikom omogoča obvladovanje informacij o nakladanju, razkladanju in trenutnih razporedih prevozniških kapacitet, kar podjetjem zagotavlja lažje, hitrejše in učinkovitejše delo.

Kontakt:
Infotrans d.o.o.
Cesta 1. maja 35, 4000 Kranj, Slovenija
T: +386 (0)31 509 042
www.infotrans.si
igor@infotrans.si

Intec TIV d.o.o.

Področje: Izdelovanje tiskanih vezij
Status: Član
Dejavnost: Izdelovanje najzahtevnejših prototipnih tiskanih vezij s pomočjo tehnološko dovršene proizvodnje linije. Osredotočeni smo na zadovoljevanje potreb kupcev, ob tem pa na družbeno odgovoren način ustvarjamo vrednost za lastnike, zaposlene in okolico, v kateri delujemo.
Ponudba: Eno-stranska, dvo-stranska in več-plastna tiskana vezja (do 24 slojev), zvijava vezja, togo-zvijava vezja, posebni materiali (ALU in CU sredica, Teflon, Visokofrekvenčni Rogers…)

Kontakt:
Intec TIV d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b, 4000 Kranj, Slovenija
Direktor: Miroslav Levar
Prokurist: Matjaž Levar
T:+386 (0)4 28 08 600
F:+386 (0)4 28 08 610
info@intectiv.si
www.intectiv.si

Iskra d.o.o.

Področje: Energetika
Status: Član
Dejavnost: Proizvajamo izdelke, ponujamo storitve in razvijamo inovativne sistemske rešitve, ki zagotavljajo učinkovito, do okolja prijazno in varčno upravljanje z energijo na področjih učinkovitih inštalacij, upravljanja z energenti, distribucije električne energije ter elementov sistemov in naprav. Na teh področjih imamo več kot 60-letno tradicijo razvoja, proizvodnje in trženja: kondenzatorjev, nizko-napetostne stikalne tehnike, električnih merilnih instrumentov, anten, jeder in baterij. Izdelke in rešitve Iskre MIS, prilagojene željam uporabnikov, uporabljajo v več kot 75 državah po svetu, kamor izvozimo 90% naše proizvodnje.
Ponudba: Znanje Iskre MIS je prisotno v transformatorskih postajah, nadzornih centrih elektrarn, domovih, industrijskih obratih, poslovnih stavbah, na ladjah, na železnici, na letališčih itd. Smo razvojno naravnano podjetje, ki v razvoj vlaga skoraj 10% svojih prihodkov. Kupci naših izdelkov so med drugim tudi: Arcelor Mittal, Alstom Grid, Gazprom Global Energy Solution, Eaton, Hager, Renault, Siemens, Electrolux, Whirlpool, B/S/H, Miele, Bauknecht, Black&Decker, LG Electronics, Daewoo International itd.

Kontakt:
Iskra  d.o.o.
Ljubljanska cesta 24c, 4000 Kranj, Slovenija
T:+386 (0)4 23 72 265
F:+386 (0)4 23 72 129
info@iskra.eu
www.iskra.eu

Iskratel d.o.o.

Dejavnost: Proizvodnja komunikacijske opreme in elektronskih komponent ter druge telekomunikacijske dejavnosti
Status: Član
Aktivnosti: Podjetje Iskratel je eden vodilnih ponudnikov sodobnih komunikacijskih rešitev z več kot šestdesetletnimi izkušnjami v svetu telekomunikacij. Osnovna dejavnost je razvoj celovitih rešitev za komunikacijske potrebe informacijske družbe prihodnosti na področjih fiksne in mobilne telefonije, konvergenčnih omrežij, omrežij naslednje generacije ter upravljanja omrežij. Poslovna filozofija podjetja poleg sodelovanja s partnerji vključuje še podporne storitve – načrtovanje omrežij, izobraževanje in poprodajno podporo. Iskratel dobavlja ponudnikom telekomunikacijskih storitev po vsem svetu svoje produkte, rešitve in aplikacije za učinkovite, prožne in dobičkonosne komunikacije prihodnosti.
Ponudba: Našim strankam in partnerjem nudimo širok spekter profesionalnih storitev, ki vključujejo svetovanje, usposabljanje, planiranje omrežij, izgradnjo telekomunikacijskih omrežij in celotno tehnično podporo.

Kontakt:
Iskratel d.o.o.,
Ljubljanska cesta 24 a, 4000 Kranj, Slovenija
T: +386 (0)4 20 72 691
F: +386 (0)4 20 72 712
info@iskratel.si
www.iskratel.si

KONVERSI, informacijske storitve d.o.o.

Področje: Računalniško programiranje
Status: Član
Dejavnost:

Konversi izvaja projekte na področju spletnih aplikacij, zalednih sistemov in mobilnih aplikacij.

Ponudba:

Storitve načrtovanja, implementacije in vzdrževanja spletnih aplikacij, zalednih sistemov in mobilnih aplikacij.

Kontakt:
KONVERSI, informacijske storitve d.o.o.
Ljubljanska 24A, 4000 Kranj, Slovenija
Direktor: Urban Mrak
T:+385 (0)40 272 844

www.konversi.si

Kron, Telematički i informacijski inženjering, d.o.o.

Področje: Telematski in informacijski inženiring.
Status: Član
Dejavnost: Telematski in informacijski inženiring.

 • Nadgradnja in vzdrževanje novih mrež: NGN in IMS.
 • Rešitve za mobilne operaterje.
 • Rešitve za LTE (EPC, VoLTE) in prehodna perioda 2G/3G -> 4G, SRVCC.
 • Rešitve za uporabniške servise in obračunske sisteme ter obdelava prometa.
 • Prehodi iz obstoječih sistemov v nove.
 • Rešitve v oblaku – NFV.
 • Rešitve za poslovne uporabnike: rešitve Telco ua poslovni segment – CloudCC, CloudFax in rešitve za velike sisteme – elektro gospodarstvo, železnice ….

Ponudba:

 • Advanced Directory Assistance System
 • TDM based Call & Contact Center
 • All-IP call center
 • Hosted Cloud Contact Center
 • Cloud Fax
 • Click_to_Dial Server
 • Fax Server
 • General IVR System
 • USSD Gateway
 • SMPP Server
 • Speaking Clock with GPS accuracy
 • Convergent televoting solutions – voice, SMS, USSD
 • IN SCP for Fix&Mob. Netw
 • Fix-Mobile Convergent System
 • Single Radio VCC System – LTE to 2G/3G call continuity
 • Number Portability Appl. System
 • Advanced Number Translation System
 • Autodialer & Notification Server
 • Tariff Data Mediation System
 • Billing System for Subscribers and Interoperator charging
 • Online Charging Systems
 • Voice records to email
 • Advanced Voice Mail System
 • PrePaid System

Kontakt:
Kron, Telematički i informacijski inženjering, d.o.o.
Put Plokita 87, 21000 Split, Hrvaška, PE Kranj: Ljubljanska 24A, 4000 Kranj, Slovenija
Direktor: Stjepan Radanović
T:+385 (0)21 55 99 11
stjepan.radanović@kron.hr
www.kron.hr

MG FACILITY MANAGEMENT, splošno čiščenje, vzdrževanje, saniranje, urejanje objektov in okolice, d.o.o.

Področje: splošno čiščenje, vzdrževanje, saniranje, urejanje objektov in okolice
Status: Član
Dejavnost: 

Nastali smo leta 2012, kot s.p., v času, ko se je gospodarska kriza že močno razmahnila. Iz leta v leto smo rasli, pridobivali nove stranke in se letos statusno preoblikovali v d.o.o.. Naša prednost pred konkurenti je v tem, da smo izredno prilagodljivi, delo je opravljeno hitro in kakovostno s tem, da smo prisotni po celi državi.

Kontakt:
MG FACILITY MANAGEMENT, splošno čiščenje, vzdrževanje, saniranje, urejanje objektov in okolice, do.o.
Škofjeloška cesta 90, Kranj, 4000 Kranj
Direktor: Gordana Meznarič
T:+386 (0)30 652 698
Info.mg@t-2.si

Nets, podjetje za storitve, d.o.o.

Področje: Posloven storitve na področju kakovosti in poslovnih procesov

Status: Član

Dejavnost: Nets d.o.o. je podjetje za poslovno svetovanje in usposabljanje na področjih poslovnega svetovanja (procesni pristop, model odličnosti EFQM, prenova poslovnega modela), IT podpore poslovnim procesom (DNA) in kreativnemu reševanju problemov ter inoviranju (sistem Simplex). V sodelovanju s partnerji lahko področje delovanja poglobimo in/ali učinkovito podpremo tudi večje projekte.

Ponudba: Svetovanje za vpeljavo različnih standardov (ISO, HACCP, itd.), vpeljava modelov odličnosti EFQM in procesnega pristopa ter izris poslovnih procesov. Razvoj in ponudba IKT aplikacije DNA (celotna podpora in vpeljava vključno s prenosom podatkov, prilagoditvijo na različne ostale aplikacije za sinhronizacijo šifrantov (Vasco, SAOP, itd.) ter uvajanjem za različne stopnje uporabnikov).

Kontakt:

Nets d.o.o.

Mlaška cesta 105, 4000 Kranj, Slovenija

Direktor: Uroš Gunčar

resitve@nets.si

www.nets.si

ML63, Računovodstvo in davčno svetovanje d.o.o.

Področje: Računovodstvo, knjigovodstvo, revizija, davčno svetovanje
Status: Član
Dejavnost: Glavna dejavnost je računovodstvo in davčno svetovanje. Podjetje ponuja e-računovodstvo, kjer stranka preko spletnega programa izdaja račune, ponudbe, plačuje račune, pregleduje stanje itd. E-računovodstvo lahko uporabljajo podjetja, ki želijo imeti informacije o računovodskih dogodkih dostopne kjerkoli in kadarkoli. Dovolj je le dostop do interneta. E-računovodstvo je namenjajo podjetjem, ki želijo zmanjšati stroške poslovanja in redno spremljati poslovanje družbe z ažurnimi informacijami.
Ponudba: Računovodske storitve. Davčno svetovanje.

Kontakt:
ML63 d.o.o.
Alpska cesta 23, 4248 Lesce, Slovenija
Direktor: Urška Zoya Vidmar
T: +386 (0)51 422 307
info@ml63.si

PlanetBIO d.o.o.

Področje: Prehranski izdelki
Status: Član
Dejavnost: Podjetje PlanetBIO je bilo ustanovljeno leta 2009 v želji po dopolnitvi tujega in domačega tržišča z visokokakovostnimi, ekološko pridelanimi prehranskimi izdelki. Dandanes se podjetje osredotoča izključno na gradnjo lastne blagovne znamke, ki združuje prehrano in prehranska dopolnila, pridelana na okolju prijazen način brez uporabe gensko spremenjenih organizmov.  Temeljno vodilo podjetja je etična cena in pa neposreden odnos s proizvajalci, ki zagotavlja konstantno raven visoke kakovosti. Podjetje PlanetBIO svoje izdelke trži v domačem okolju, vse bolj prepoznavno pa postaja tudi v državah Evrope.
Ponudba: PlanetBIO ponuja različne prehranske izdelke in dopolnila, ki sledijo globalnim standardom ekološke pridelave brez uporabe gensko spremenjenih organizmov. To potrjuje certifikat SI-EKO, ki ga podeljuje Bureau Veritas. Kontrolirana ekološka pridelava in sledljivost produkta od proizvajalca do kupca sta nujna pogoja za pridobitev ekološkega certifikata. Vsi izdelki PlanetBIO so pakirani v skladu z HACCP standardom in hkrati najboljša izbira za vsakogar, ki si želi živeti po načelih zdravega življenja.

Kontakt:
PlanetBIO d.o.o.
Vojkova cesta 58, 1000 Ljubljana, Slovenija
Direktor: Janez Šteblaj
T: +386 (0)41 777 572

janez@planetbio.eu
www.planetbio.si

PRINT, podjetje za proizvodno, trgovsko in storitveno dejavnost, d.o.o., Kranj

Področje: Razvoj programske opreme
Status: Član
Dejavnost: Glavna dejavnost podjetja je razvoj network interaction software in computer vision components.
Ponudba: Nudimo svetovalne storitve in vrhunske storitve raziskav in razvoja.

Kontakt:
PRINT d.o.o. Kranj
Pot v Bitnje 66, 4000 Kranj, Slovenija
Direktor: Miha Peternel
T:+386 (0)31 387 413
miha@printdoo.eu
www.printdoo.eu

PRONET, Kranj, d.o.o.

Področje: Informacijske tehnologije
Status: Član
Dejavnost: Glavna dejavnost podjetja je lasten razvoj in vpeljava informacijskih sistemov za podporo poslovanja podjetij in javnih ustanov. Pronet Kranj sestavlja ekipa računalniških strokovnjakov, ki sveže ideje spreminja v učinkovite računalniške rešitve.
Ponudba: Podatkovna skladišča, OLAP sistem in poslovno obveščanje (ProBI3), Upravljanje odnosov s strankami (ProCRM), Upravljanje človeških virov (HRM), IS za lekarne, Materialno poslovanje, Trgovina in storitve, Računovodstvo in finance, Plače, IS za proizvodnjo in optimizacijo proizvodnih procesov, Sejemski IS, IS za sobodajalce, storitev e-Računovodja.

Kontakt:
PRONET, Kranj, d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b, 4000 Kranj, Slovenija
Direktor: Aleš Gašperšič
T:+386 (0)4 28 00 800
F:+386 (0)4 28 00 860
info@pronet-kr.si
www.pronet-kr.si

Sintesio ustavnova

Področje: Dejavnost strokovnih združenj
Status: Član
Dejavnost: SINTESIO je odprta, neprofitna ustanova, katere ustanovitelji so Evropski telekomunikacijski standardizacijski inštitut (ETSI), Slovenski inštitut za standardizacijo (SIST), in Iskratel. Cilj ustanove je spodbujanje uporabe odprtih standardov, interoperabilnosti v multi-vendor/multi-operator okoljih, podpor standardizacijskim prizadevanjem na področju informacijskih in komunikacijskih tehnologij in standardizacijo.
Ponudba: Razvoj in verifikacija standardov na področju komunikacij; Izvajanje šolanj in treningov na področju testiranja skladnosti in interoperabilnosti; Svetovanje ter izvedba projektov na področju testiranja skladnosti in interoperabilnosti; Raziskave in razvoj na področju razvoj testnih metod ter razvoj programske opreme za testno avtomatizacijo

Kontakt:
Sintesio
Ljubljanska c.24a, 4000 Kranj, Slovenija
Direktor: Roman Kužnar
T: +386 (0)40 273 393
kuznar@sintesio.org
www.sintesio.org

SPECTATUS d.o.o.

Področje: Marketing in razvoj
Status: Član
Dejavnost: Podjetje za marketing in razvoj

Kontakt:
SPECTATUS d.o.o
Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Slovenija
Direktor: Tom Polak
T: +386 (0)41 758 933
info@qualitas.si

TARIS PLUS (BIT CAFFE)

Področje: Gostinstvo
Status: Član
Dejavnost: Podjetje upravlja z gostinjskim lokalom BIT CAFFE na lokaciji RC IKT.

Ponudba: 

Lokal Bit Caffe odpira svoja vrata vsako jutro od ponedeljka do petka ob 7.uri in za vas ostaja odprt vsak dan vsaj do 16. ure. Po predhodnem dogovoru obstaja možnost obratovanja izven delovnega časa, tudi pozno popoldan, zvečer in za vikende (npr. praznovanje rojstnih dni in drugi dogodki za zaključene družbe). Lahko pa nas izberete tudi za razna predavanja ali predstavitve, v kolikor si želite bolj sproščenega okolja.

Za kar najboljši začetek dneva, bomo poleg prijetne in nasmejane postrežbe, poskrbeli tudi z vedno sveže mleto in aromatično Barcaffe kavo. Na voljo vam je tudi pestra ponudba hrane, kot so  Pečjakove dobrote – rogljički, navihančki, bureki (pica, mesni, sirov), pica kos (picerija Tonač), čokoladni krofi, toasti šunka-sir, tunini toasti, nutela toast, jogurt s kosmiči in vročim sadjem. Želeli bi izpostaviti, da pripravljamo domače, vsak dan sveže sendviče v več različicah. Naš cilj je, da vam kar najbolj ustrežmoo v vaših željah ter vam, seveda v okviru svojih zmožnosti, prilagajamo ponudbo.

Kontakt:
TARIS PLUS d.o.o.
Cesta na Brdo 59, Kokrica, 4000 Kranj, Slovenija
Vodja kavarne
T: +386 (0)40837688
taris.plus@gmail.com

TELOS komunikacije, oblikovanje, svetovanje d.o.o.

Področje: Trženje in razvoj telekomunikacijske opreme in rešitev
Status: Član
Dejavnost:

Podjetje Telos d.o.o. je vodilni regionalni ponudnik profesionalne IoT/M2M komunikacijske opreme in rešitev.

Ponudba: 

Programska področja, ki jih pokrivamo v podjetju Telos d.o.o., zajemajo štiri osnovne sklope: mrežna networking oprema, M2M in NB-IoT mobilni modemi in usmerjevalniki, IoT rešitve na osnovi tehnologije LoRa in brezžično Wi-Fi povezovanje.

Kontakt:
TELOS komunikacije, oblikovanje, svetovanje d.o.o.
Seljakovo naselje 42, 4000 Kranj

T: +386 (0)40 713 053

smekinda@telos.si
www.telos.si

Vies ltd d.o.o.

Kontakt:

Vies ltd d.o.o.
Ljubljanska cesta 24a, SI-4000 Kranj, Slovenija

www.vies.si

kranj@vies.si

Qualitas d.o.o.

Področje: Marketing
Status: Član
Dejavnost: Grafične storitve in oblikovanje; Marketing in oglaševanje; Računalništvo in informatika; Obdelava podatkov.
Ponudba: Grafične storitve in oblikovanje; Izvedba kompleksnih spletnih projektov, spletnih nastopov, spletnih aplikacij; Marketing, Spletni marketing in oglaševanje;

Kontakt:
Qualitas d.o.o.
Pot za krajem 38, 4000 Kranj, Slovenija
Direktor: Tom Polak
T: +386 41 758 933
info@qualitas.si
www.qualitas.si

X - GYM

Področje: Vadba
Status: Član
Dejavnost: V vadbenem centru X-Gym izvajamo funkcionalno vadbo, kjer uporabljamo elementa iz različnih športov kot so powerlifting, olimpijsko dvigovanje uteži, kettlebell lifting, atletika, gimnastika ipd. Gre za srednje do visoko intenzivno vadbo, ki stremi k fizični pripravljenosti, ki telesu omogoča, da je močno, hitro, gibljivo, stabilno, agilno in vzdržljivo obenem. Veliko pozornosti namenimo tudi vajam za preventivo.

Kontakt:
x-gym
Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Slovenija
Direktor: Matej Mavsar
T: +386 (0)40 423 727
mavs@rksi.net